faciliteiten

Naar Maison Born ga je voor de rust en stilte

In de rustieke en zeer rustige omgeving van Maison Born, is het heerlijk toeven. Je verblijft in de eenvoudige kamers van het oude boeren huis, dat midden in het pijnbos staat.

Het oude houthakkershuis met erf en omgeving staat in een prachtige omgeving. Naast de indrukwekkend uitgestrekte mastboomwouden en de soms woeste wolkenluchten, vormt ook de typisch landaise architectuur een bron van inspiratie. 

Er is genoeg plek om je terug te trekken met een luie stoel en een goed boek. Vind je het leuker om actief te zijn, dan kun je je hart ophalen in de buurt met uiteenlopende activiteiten. 's Avonds kom je bij elkaar in de gezellige overdekte schuur waar je kunt borrelen en eten aan de lange gezellige tafel. 


Image

Boodschappen

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het dorp Mézos (op 5 kilometer afstand). Bij de Boulangerie haal je kraakvers stokbrood en overheerlijke croissantjes. In de kleinschalige plaatselijke supermarkt kun je terecht voor heerlijke huisgemaakte patés en worstjes en verse kazen. 

Oceaan

De Atlantische oceaan vind je op je 20 kilometer afstand, in 20 minuutjes rijden sta je met je voeten in het zand en met je neus in de wind. Weinig toeristen vind je op het strand van Lespecier. Wil je juist winkeltjes en heb je trek in wafels, kies dan voor Contis-Plage op Mimizan-plage.

Fietsen

Je hebt de beschikbaarheid over een aantal fietsen om de omgeving te ontdekken.


Huisdieren

 Huisdieren zijn welkom. Wel even aangeven van te voren graag.