verblijf in maison born

Landaise huis

Born stamt van voor 1700. Vroeger stond er 5 of 6 huizen op deze plek (l'airial). Maison Born is het enige overgebleven huis en is minstens 150 jaar oud. De bewoners hielden zich in de winter bezig met het onderhouden van het bos en zomers met het winnen van hars.

 • Maison Born woonkamer

  Begane grond

  Bij binnenkomst stap je meteen in de zeer ruime woonkamer met opvallende schouw. Er zijn twee gezellige zitjes en een lange tafel. 

  Er is een badkamer (douche) met toilet. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Een afwasmachine is aanwezig en de wasmachine staat in het halletje.

 • Slaapkamer Maison Born

  Slaapkamers

  Maison Born heeft op de eerste verdieping 4 eenvoudige slaapkamers, met elke kamer twee eenpersoonsbedden. Verwacht geen grote luxe, de slaapkamers zijn sober ingericht. Er is voldoende kastruimte in de kamers.


 • Tuin Maison Born

  Kamperen

  Lig jij liever in je eigen tent? Er bestaat de mogelijkheid tot kamperen op het ruime terrein. Er zijn geen speciale voorzieningen getroffen voor kampeerders, maar er is ruimte genoeg en je mag zelf je plek uitzoeken.

 • Overdekte schuur Maison Born

  We vervelen ons

  Leg die Ipad weg en doe een spel. Voor de sportieve competitie pak je de tafeltennis erbij, zet je het badminton net op, of daag je elkaar uit met jeu de boules. Een stevig potje crockett behoort ook tot de mogelijkheden.

  Verder zijn er diverse gezelschapsspellen zoals scrabble en monopoly. En er is voldoende leesvoer. Kijk bij Activiteiten wat er te doen is in de buurt.

 • Image

  Wifi

  Wifi is aanwezig.